Het is gelukt 13.057 schoenendozen zijn klaar!

Gepubliceerd op 24 november 2023 om 16:43

En dan is deze verwerkingsperiode ‘zomaar’ voorbij, om 11.00 uur vanochtend waren we klaar. We hebben met elkaar 13.057 schoenendozen gecontroleerd. Inmiddels zijn ook de Treasurebags  gevuld en de hulpgoederen verpakt. Wat nu nog rest is het laden van de twee containers op zaterdag en maandag, het opruimen en de terugverhuizing naar onze werkruimte.

Ons gevoel is weemoedig: het is weer bijna voorbij deze bijzondere tijd in ons VC. Wat overheerst is een groot gevoel van dankbaarheid. Dankbaar en blij dat het weer is gelukt om deze klus met jullie allen te klaren in een fantastische sfeer. Zorg en aandacht voor de inhoud schoenendozen, maar ook voor elkaar. Een mooi gesprek, even een hand op je schouder. Een knuffel, een met zorg gekookte maaltijd of iets lekkers bij de koffie. Een lieve mail of een mooi compliment, in woorden, in cadeaus voor de actie, maar vooral in jullie aanwezigheid. Dit alles weegt zo op tegen de drukte, de kou, de vermoeidheid. Saamhorigheid, een ouderwets woord, maar zo van toepassing op de afgelopen drie weken! DANK aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft!

Nadat we deze week alles afgerond hebben gaan we weer aan de slag met ons betaalde werk, proberen we uit te rusten en van de decembermaand te genieten. We wensen jullie fijne decembermaand en volgend jaar horen jullie weer van ons.