Verwerkingsperiode

Tijdens de verwerkingsperiode in november kun jij helpen bij het verzendklaar maken van de schoenendozen. Voordat ze verpakt worden in exportdozen, controleren we de inhoud van de schoenendoos. Zo weten we zeker dat de spullen die in de doos zitten geschikt zijn voor de kinderen die ze ontvangen. Verder zorgen we ervoor dat de dozen gelijkwaardig gevuld zijn. De kinderen die de schoenendoos ontvangen hebben vaak nog nooit een cadeau gekregen! Dan is het extra belangrijk dat het een mooi cadeau is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het super leuk is om te doen, gezellig en het geeft veel voldoening. Na de controle van de schoenendoos is de eerstvolgende die de doos openmaakt een kind in Sierra Leone en geloof maar dat die blij is dat jij zo je best gedaan hebt! Wil je meer informatie over het controleren van de schoenendozen, kijk dan hier.

28-11: De verwerkingsperiode van 2021 is afgerond. Volgend jaar in november is de volgende verwerkingsperiode.

Het was een succesvolle periode waarin we 13.193 schoenendozen verzendklaar gemaakt hebben. Op 4 december zijn de twee zeecontainers per schip naar Sierra Leone vertrokken. Op 31 december zijn beide containers succesvol ingeklaard en hebben ze de haven verlaten. De uitdelingen zijn begin januari gestart.

Schoenendozen inleveren

Het is niet meer mogelijk om schoenendozen in te leveren in Woerden. Neem contact op met het hoofdkantoor van de Schoenendoosactie als u nog schoenendozen in wilt leveren.