Verwerkingsperiode

Op 24 november hebben we de verwerkingsperiode van 2023 afgerond. Met een fantastisch resultaat van 13.057 schoenendozen. Ze zijn/worden op 25 en 27 november in twee zeecontainers geladen met bestemming Sierra Leone in Afrika, waar ze absoluut voor veel plezier gaan zorgen bij zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers. De containers zijn begin januari aangekomen in Freetown, Sierra Leone. In maart zijn de laatste schoenendozen uitgedeeld.

De volgende verwerkingsperiode is in november 2024. Tot die tijd zijn we druk met het verzamelen van voldoende spullen om de schoenendozen die niet vol zitten aan te vullen. Tijdens de verwerkingsperiode in november kun jij helpen bij het verzendklaar maken van de schoenendozen. Voordat ze verpakt worden in exportdozen, controleren we de inhoud van de schoenendoos. Zo weten we zeker dat de spullen die in de doos zitten geschikt zijn voor de kinderen die ze ontvangen. Verder zorgen we ervoor dat de dozen gelijkwaardig gevuld zijn. De kinderen die de schoenendoos ontvangen hebben vaak nog nooit een cadeau gekregen! Dan is het extra belangrijk dat het een mooi cadeau is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het super leuk is om te doen, gezellig en het geeft veel voldoening. Na de controle van de schoenendoos is de eerstvolgende die de doos openmaakt een kind in Sierra Leone en geloof maar dat die blij is dat jij zo je best gedaan hebt! Wil je meer informatie over het controleren van de schoenendozen, kijk dan hier.

Schoenendozen inleveren

Ons verwerkingscentrum in gesloten. Er kunnen geen schoenendozen meer ingeleverd worden. Kijk op schoenendoosactie.nl voor andere inleverpunten of neem contact op met het hoofdkantoor via 085-4844618.