Verwerkingsperiode

Tijdens de verwerkingsperiode in november kun jij helpen bij het verzendklaar maken van de schoenendozen. Voordat ze verpakt worden in exportdozen, controleren we de inhoud van de schoenendoos. Zo weten we zeker dat de spullen die in de doos zitten geschikt zijn voor de kinderen die ze ontvangen. Verder zorgen we ervoor dat de dozen gelijkwaardig gevuld zijn. De kinderen die de schoenendoos ontvangen hebben vaak nog nooit een cadeau gekregen! Dan is het extra belangrijk dat het een mooi cadeau is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het super leuk is om te doen, gezellig en het geeft veel voldoening. Na de controle van de schoenendoos is de eerstvolgende die de doos openmaakt een kind in Sierra Leone en geloof maar dat die blij is dat jij zo je best gedaan hebt! Wil je meer informatie over het controleren van de schoenendozen, kijk dan hier.

Dit jaar is de verwerkingsperiode van maandag 7 november tot en met vrijdag 25 november. De openingstijden volgen later.

We zijn nog op zoek naar een geschikte locatie. Heb jij een tip voor ons? We zoeken een locatie voor het verwerken van 13.000 schoenendozen in Woerden. Met een oppervlakte van minimaal 500-600 M2 of 400-500 M2 en de mogelijkheid voor een zeecontainer op het terrein. Het pand moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen en een roldeur hebben voor het transport van de rolcontainers en pallets. Verder is de aanwezigheid van een toilet en verwarming van belang. Mogelijkheid tot aanwezigheid van maandag t/m zaterdag en meerdere avonden in de week. We hebben de mogelijkheid om de onkosten voor gas/water en licht te vergoeden en eventueel wat extra’s. Het gaat om een periode van 4 weken, van 1 november- 3 december.

Schoenendozen inleveren

Tijdens de verwerkingsperiode is het mogelijk om bij ons je gevulde schoenendozen in te leveren. De data en tijden volgen zodra we meer weten.