Nieuws

Actie Samen voor Sierra Leone

We zijn de actie “Samen voor Sierra Leone” gestart. Samen met GAiN en OSM. Met als doel fondsenwerving voor het versturen van een zeecontainer met hulpgoederen en hulp bieden op het gebied van educatie. Jij kunt ook meedoen. Klik hier voor meer informatie

Lees meer »

Koningsdag 2022

Yes, er was weer vrijmarkt op Koningsdag! We sloten een gezellige dag succesvol af met een opbrengst van 712 euro! Daar zijn we heel blij mee, hiermee kunnen we mooi bijvulmateriaal inkopen. Met dank aan de vrijwilligers die ons geholpen hebben!

Lees meer »

De containers zijn onderweg

Het containerschip Genesis is vertrokken uit de haven van Vlissingen. Met aan boord twee afgeladen 40 ft containers uit Woerden. Wat een bijzondere maand hebben we weer achter de rug!

Lees meer »

13.193 schoenendozen

Geweldig nieuws!! In 2022 ontvangen 13.193 kinderen in Sierra Leone een mooi gevulde schoenendoos. Met een grote dank aan de ruim 100 vrijwilligers die zich ingezet hebben in ons Verwerkingscentrum!! Wat is er hard gewerkt!

Lees meer »

We zijn de laatste week ingegaan...

Wat gaan we lekker…. de eerste container zit al vol en voor de tweede staan er ook al zo’n 1000 dozen klaar. Super goed resultaat met zijn allen. En zo zijn we al weer met de 3e en laatste week bezig. Na vrijdagmiddag zit het controleren erop.

Lees meer »

We zijn op stoom!

Het loopt lekker. Ieder dagdeel in het VC zorgen we er met elkaar voor dat er een uitdeling gepland kan worden in een dorp in Sierra Leone!!

Lees meer »