CREA-DOE OCHTEND 28 september 09.30-12.00 uur

Van januari tot oktober organiseren we regelmatig een Crea-doe ochtend. Dat zijn gezellige ochtenden waarin we allerlei klusjes met elkaar doen als voorbereiding op de verwerkingsperiode. Op 12 augustus zijn we voorzichtig weer opgestart. Met een kleine groep en op 1,5 meter afstand zijn we lekker bezig geweest. Fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Op dinsdag 28 september is de volgende Crea-doe ochtend. We houden liever nog een veilige afstand aan waardoor we maximaal 10 vrijwilligers kunnen ontvangen en alleen met coronapas. Je kunt je opgeven via de mail, we vullen de plekken op volgorde van binnenkomst. Gezellig om jullie weer te zien.


Adres: Rosmolenlaan 3, Woerden (Bij Vacuüm specials, pand naast de bioscoop).

VERWERKINGSPERIODE 8 november tot 27 november

Dit jaar is de verwerkingsperiode van 8 november tot 27 november. In deze periode gaan we in VC Woerden 12.500 schoenendozen verzendklaar maken, wederom voor Sierra Leone. Er zijn daar nog zoveel kinderen die nog geen schoenendoos mochten ontvangen. Van alle voorgaande jaren weten we dat de schoenendozen daar met zorg uitgedeeld worden en zo ontzettend goed terecht komen. Net als vorig jaar zullen we twee containers gaan verzenden waarvan de tweede container aangevuld wordt met hulpgoederen.

Alle informatie over de verwerkingsperiode vind je hier.

Opwarmavond

We zijn nog aan het nadenken over de mogelijkheid voor het organiseren van een opwarmavond of inloopmoment voordat we met de verwerkingsperiode van start gaan.