CREA-DOE OCHTEND 12 september  09.30- 12.00

Van januari tot oktober organiseren we regelmatig een Crea-doe ochtend. Dat zijn gezellige ochtenden waarin we allerlei klusjes met elkaar doen als voorbereiding op de verwerkingsperiode. 

 

 

De eerstvolgende Crea-doe ochtend is op maandag 12 september van 09.30- 12.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt zo binnen komen lopen.

Adres: Rosmolenlaan 3, Woerden (Bij Vacuüm specials, pand naast de bioscoop).

Bingo-anders 27 september 20.00 het baken

Op dinsdag 27 september organiseren we een gezellige avond voor iedereen die de actie een warm hart toedraagt. Door middel van een Bingo Anders brengen we iedereen weer in de stemming voor de komende verwerkingsperiode. Een Bingo met een leuke twist, dus net even anders. De avond wordt gegeven in het Baken, Beneluxlaan 3 Woerden, van 20.00-21.30 uur. De Bingo is gratis, alleen de koffie en thee zijn tegen betaling. Wij zorgen voor iets lekkers. Geef je gauw op via de mail woerden@schoenendoosactie.nl) want vol is vol! 

Schoenendozen controleren in november

Tijdens de verwerkingsperiode in november kun jij helpen bij het verzendklaar maken van de schoenendozen. Voordat ze verpakt worden in exportdozen, controleren we de inhoud van de schoenendoos. Zo weten we zeker dat de spullen die in de doos zitten geschikt zijn voor de kinderen die ze ontvangen.

Wil je meer weten, klik dan hier.