CREA-DOE OCHTEND 27 juni 09.30- 12.00

Van januari tot oktober organiseren we regelmatig een Crea-doe ochtend. Dat zijn gezellige ochtenden waarin we allerlei klusjes met elkaar doen als voorbereiding op de verwerkingsperiode. 

De eerstvolgende Crea-doe ochtend is op 27 juni van 09.30- 12.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt zo binnen komen lopen.

Adres: Rosmolenlaan 3, Woerden (Bij Vacuüm specials, pand naast de bioscoop).

moederdag rijstactie tot 25 april

29-04: De actie was een groot succes, er zijn maar liefst 326 zakken rijst gedoneerd. Pastor Momoh en zijn team zijn druk bezig met de voorbereiding voor de uitdeling.

 

Geef jij samen met ons hoop en een glimlach aan moeders in Sierra Leone?

“Hopelijk blijven jullie aan ons denken” een boodschap die we van de mensen meekregen tijdens de reis in Sierra Leone afgelopen februari.  

De actualiteit hier: inflatie, wachtlijsten in de zorg, stijgende voedselprijzen, goederen niet leverbaar, torenhoge gas en benzineprijzen, krapte op de huizenmarkt, oorlog in Oekraïne, vluchtelingenopvang. Door deze berichten zou je haast vergeten dat in grote delen van de wereld waaronder ook Sierra Leone zich een stille ramp voltrekt. Armoede! Geen of nauwelijks toegang tot medische zorg, geen werk, geen inkomen, geen scholing, geen eten, geen toekomst. Ook daar stijgen de prijzen met nog grotere armoede tot gevolg. We voelen het als onze dringende plicht om het verhaal van Sierra Leone te blijven vertellen. Met de hoop dat we het leven van een aantal mensen positief kunnen beïnvloeden. Zodat ze zich gehoord en gezien weten. Niet weer achterin de rij ellende van de rest van de wereld. We kunnen helaas niet alles oplossen maar we kunnen wel wat bijdragen om hun omstandigheden iets minder akelig te maken en daarmee hoop te geven. Dit doen we d.m.v. de Schoenendoosactie en het hulpgoederen project. En nu voor de 2e keer met Moederdag, de rijstactie voor de vrouwen van Sierra Leone.  

Jij kunt daaraan meedoen! We willen graag samen met jullie, moeders in Sierra Leone een bijzondere Moederdag geven. De meeste moeders hebben nog nooit een cadeau gekregen op deze dag. Een zak rijst is een enorm cadeau. Het betekent een aantal weken geen zorg over eten. Pastor Momoh is onze lokale contactpersoon en hij weet als geen ander de mensen te bereiken die dit het hardst nodig hebben. Hij zal naast moeders ook vrouwen zonder gezin blij maken. De rijstactie van vorig jaar heeft zoveel vreugde, hoop en dankbaarheid gebracht! 

Een zak rijst kost € 20,00. Hiervan kan een gemiddeld gezin 3- 4 weken eten. Doe jij mee? Maak dan je bedrag naar keuze over op:  

Doneren is niet mogelijk meer. De actie is afgelopen.

Foto: Marjan van der Lingen fotografie. Sierra Leone 2022

koningsdag woerden 27 april

Dank aan alle kopers, we zijn heel blij met de opbrengst van 712 euro!!

We zijn weer van de partij op de vrijmarkt! Met allerlei mooie spullen voor de verkoop. Kom jij een kijkje nemen? Je kunt ons op twee plekken vinden: 

Met een kraam in de Rijnstraat, op de hoek met de Kruisstraat. En onze kleedjes liggen aan het begin van de Haven bij de Meulmansweg.