Verwerkingsperiode 

Op 25 november hebben we de verwerkingsperiode van 2022 afgerond. Met een fantastisch resultaat van 13.170 schoenendozen. Ze zijn op 26 november in twee zeecontainers geladen samen met 1831 schoenendozen uit Verwerkingscentrum Berkel en Rodenrijs. In totaal 15.001 schoenendozen met bestemming Sierra Leone in Afrika, waar ze absoluut voor veel plezier gaan zorgen bij zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers.

De volgende verwerkingsperiode is in november 2023. Tijdens de verwerkingsperiode kun jij helpen bij het verzendklaar maken van de schoenendozen. Voordat ze verpakt worden in exportdozen, controleren we de inhoud van de schoenendoos. Zo weten we zeker dat de spullen die in de doos zitten geschikt zijn voor de kinderen die ze ontvangen. Verder zorgen we ervoor dat de dozen gelijkwaardig gevuld zijn. De kinderen die de schoenendoos ontvangen hebben vaak nog nooit een cadeau gekregen! Dan is het extra belangrijk dat het een mooi cadeau is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het super leuk is om te doen, gezellig en het geeft veel voldoening. Na de controle van de schoenendoos is de eerstvolgende die de doos openmaakt een kind in Sierra Leone en geloof maar dat die blij is dat jij zo je best gedaan hebt! Wil je meer informatie over het controleren van de schoenendozen, kijk dan hier. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

We zijn nog op zoek naar een geschikte locatie. Heb jij een tip voor ons? 

We zoeken een locatie voor het verwerken van 13.000 schoenendozen in Woerden. Met een oppervlakte van minimaal 500 M2 of 350-500 M2 en de mogelijkheid voor een zeecontainer op het terrein. Het pand moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen en een roldeur hebben voor het transport van de rolcontainers en pallets. Verder is de aanwezigheid van een toilet en elektriciteit van belang. Mogelijkheid tot aanwezigheid van maandag t/m zaterdag en meerdere avonden in de week. We hebben de mogelijkheid om de onkosten voor gas/water en licht te vergoeden en eventueel wat extra’s. Het gaat om een periode van 4 weken, van 1 november- 1 december.

Schoenendozen INLEVEREN

Ons verwerkingscentrum in gesloten. Er kunnen geen schoenendozen meer ingeleverd worden. Kijk op schoenendoosactie.nl voor andere inleverpunten of neem contact op met het hoofdkantoor via 085-4844618.